INSPIRA


73.900 ден.

Шифра: A851075806

INSPIRA UNIK 600Елемент си мијалниINSPIRA  600 мм
Материјал: Медијапан

Систем на отварање: Фиоки со меко затварање

Останати производи од ROCA-Санитарна опрема