Кодинг 2

Наша мисија

Наша визија

Наши вредностиДолгогодишното присуство на пазарот како и успешно реализираните проекти ја прават КОДИНГ 2 лидер во нејзината позиција.

После 25 години успешна работа, КОДИНГ 2 се препознава како интернационален бренд кој има изработено голем број успешни, претпознатливи проекти во повеќе од 10 земји и снабдено илјадници потрошувачи со решенија за трговија, изведба и монтажа на водоводни и канализациони матријали.


Кодинг 2 – Нов концепт за Вашата бања!

За да обезбеди безбедно чување на матријали, КОДИНГ 2 располага со повеќе од 4,000м2 отворен и 1,000м2 затворен логистичко-дистрибутивен магацин.

Водејки се со целта да овозможи целосни решенија, почнувајќи од проект па се до успешна реализација, КОДИНГ 2 отвора реномиран изложбен салон за ексклузивната санитарија Roca(погледни тука).

Искористете ги знаењата и советите на нашиот стручен тим и создадете ја бањата од соништата!

Наши задоволни клиенти